You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Akademik Camiada Yaşayan Mutfak

 UKTAG Cappacocia IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi 19-21 Eylül Nevşehir – Yaşayan Mutfak 
( Bildiri metni aslen  771 sayfa olup okunabilir olması için tekrar güncellenmiştir) 

Yaşayan Mutfak özet Bildiri Kitabı (1)

Gazi Üniversitesi Journal of Tourism Guide Studies makalesi; Yaşayan mutfak sunumu; 

J Of T And G Studies Makalesi

Rekreatif yani misafirlerini dinlendirirken aynı zamanda eğlendiren yerli bir akım olan Yaşayan Mutfak; Gazi Üniversitesi Journal of Tourism Guide da ingilizce yayınlanan makalesinden, ve Çanakkale Üniversitesi’nin düzenlediği Gastronomi Kurultayı’ndan sonra şimdi de Bulgaristan’ın St. Kliment Ohridski Universitesi’nin 30. Bölümde yayınladığı makale ile akademi dünyasının gündeminde yer almayı başardığını siz değerli takipçilerime duyurmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum.

Saygılarımla.

Hüseyin Bölük

Özbekistan Devlet ve Sanat Enstitüsünde 7 Mayıs 2019 Tarihinde “Yaşayan Mutfak” ile ilgili katılımcılara aşağıda inceleyebileceğiniz Yaşayan mutfak sunumu yapıldı Rekreaktif ve yerli bir akım olan Yaşayan Mutfak Türk ve Dünya üniversitelerinde adını duyuruyor.

Leave a comment